Privolaní záchranári našli v Tatranskej Lomnici mŕtvu ženu a zraneného manžela

15.02.2007 Poprad

Tatranská Lomnica 15. februára (TASR) - Mŕtvu 60-ročnú ženu našli dnes v jednom z bytov v Tatranskej Lomnici záchranári zo stanice Záchrannej zdravotnej služ...
Tatranská Lomnica 15. februára (TASR) - Mŕtvu 60-ročnú ženu našli dnes v jednom z bytov v Tatranskej Lomnici záchranári zo stanice Záchrannej zdravotnej služby (ZZS) v Novom Smokovci. Prostredníctvom tiesňovej linky ich krátko po pol deviatej privolal sused.

\"Žena ležala na chrbte krížom cez posteľ. Oblečené mala pyžamo a pletený svetrík. Nedýchala a nemala pulz. Pri obhliadke nebola viditeľná krv na oblečení, ale žena utrpela zjavné poranenia po celom tele. Niektoré boli čerstvé, iné staršieho dáta, \" uviedla vedúca zásahového tímu MUDr. Silvia Zemková z Emergency Medical Service.
Suseda privolal k mŕtvej žene jej manžel. Tvrdil, že spadla z postele a treba mu ju pomôcť zdvihnúť. \"Manžel bol zmätený a pri podrobnej prehliadke sme zistili, že aj on je zranený. Predpokladala som vnútrolebečné poranenie, preto sme pacienta odviezli na centrálny príjem popradskej nemocnice, \" dodala doktorka Zemková.
Lekárka nevylúčila cudzie zavinenie, preto na miesto tragédie privolali políciu.
 

Vyberte región

mark